MAIL

Feedback welkom!

naam

e-mail

onderwerp

bericht

vzw BISZ
Het Brembos 2
B-8200 Brugge
e-mail

maatschappelijke zetel:
Alfons Wybolaan 13
8200 Sint-Andries

♥

Dank u!

Facebook

YouTube

Twitter

Scholenacties ten voordele van projecten in het Zuiden

De droom van vzw BISZ is zoveel mogelijk projecten te realiseren in de regio Agou te Togo om de levensstandaard van de mensen te verbeteren. Deze droom kan natuurlijk niet verwezenlijkt worden indien er geen geld is.


Een ander kernwoord dat bij vzw BISZ past is ‘interculturele uitwisseling’.  We willen zo veel mogelijk mensen van hier voeling doen krijgen met de wereld daar en omgekeerd.  Eén van de manieren om dit te doen is het uitzenden van vrijwilligers.  Een andere manier om dit te realiseren, is het organiseren van acties in scholen.


Wenst u met u school een actie te ondernemen ten voordele van Togo, dan werken we graag een individueel project met jullie uit.  We stellen de projecten voor waar we momenteel mee bezig zijn en de school beslist dan in welk project ze wil participeren.  De creatieve invulling kan u zelf bepalen.


Verder beschikken we over materiaal en informatie zodat jullie lessen rond Togo en Afrika kunnen geven.  Indien u wenst dat we zelf een presentatie komen geven, zullen we dit met veel plezier doen.


Voor meer info over de projecten of een eventuele samenwerking, aarzel niet om contact op te nemen met vzw BISZ.

Hieronder een kort overzicht van onze scholenacties: