MAIL

Feedback welkom!

naam

e-mail

onderwerp

bericht

vzw BISZ
Het Brembos 2
B-8200 Brugge
e-mail

maatschappelijke zetel:
Alfons Wybolaan 13
8200 Sint-Andries

♥

Dank u!

Facebook

YouTube

Twitter

De Ravelijn

De Ravelijn is een school bijzonder secundaire onderwijs uit Sint Michiels, Brugge. Elk jaar is het voor de leerlingen en zeker ook voor ons een feest om mee te mogen helpen aan de acties die gedaan worden voor vzw BISZ. Wij geven jaarlijks enkele workshops voor de leerlingen over onder andere Afrikaanse kledij, Togolees eten, hun gebruiken, …

De leerlingen en leerkrachten zetten zich, dit jaar al voor de derde keer, enorm hard in om acties te ondernemen om geld in te zamelen, zoals bloemetjes verkopen, een sober maal organiseren, … Alles ten voordele van de kleuterschool in Agou-Avédjé. Dankjewel Ravelijn!!

Hieronder enkele foto’s van de workshops in de school en enkele foto’s van wat er met het geld gebeurd is. In 2007 hebben we de klas ingericht en afgewerkt, in 2008 hebben we een omheining geplaatst rond de school en speelplaats zodat de kleutertjes niet meer kunnen weglopen. Een deel van het geld gaat jaarlijks ook naar het loon van de lerares van de kleuterschool, want een goede kleuterjuf is natuurlijk de basis van een goede school.

Ook in 2009 heeft de Ravelijn uit Sint-Michiels Brugge zich ingezet voor de kleuterklassen die vzw BISZ ondersteunen. Dankzij de Ravelijn kunnen 70 kleutertjes uit 2 scholen jaar na jaar blijven naar school gaan.

Bedankt Ravelijn voor de fantastische inzet en opbrengst: €1500!!!!